Cena €14.03 €23.39

Pilns apraksts

Apraksts:

360-grādu rotācija: augsta spiediena adapteris var būt saistīti ar ilgtermiņa un īstermiņa gumijas caurules regulators, un vīriešu kārtas beigām, ilgtermiņa un īstermiņa gumijas caurules var pagriezt par 360 grādiem.

Piemērots: Augsta spiediena adapteri ir piemēroti vairumam galvenais savienotāji un ilgtermiņa un īstermiņa šļūtenes.

Vara niķeļa apšuvums: augsta sprieguma adapteris ir izgatavoti no vara niķeļa pārklājuma, kas ir droši lietot.

Izsmalcinātu meistarība: augsta sprieguma adapteris ir smalkas meistarība un izturīgs.

Ērtības: augsta sprieguma adapteris ir mazs, viegls, un viegli veikt.

Specifikācija:

Krāsa:balta.

Materiāls: vara un niķeļa apšuvuma +blīve NBR

Svars: sa-06 zema spiediena /32g

Izmērs:Apm. 27x31x16cm/10.62x12.20x6.29 collas.

Komplektā Ietilpst:

1 Gabals Augsta Spiediena Adapteris.

Specifikācijas

  • Modeļa Numurs: OD024334-01
  • Izcelsme: Kontinentālās Ķīnas

Komentāri

Pievienot pārskats

Saistītie produkti

Premium EVA Vējdēlis Skimboard Vilces Pad Klāja slapju ceļu DIY Surf Piederumi
€4.90 €2.69

(apraksts: līmi pie muguras, viegla uzstādīšana un anti-slip dimanta grope modelis nodrošina jūsu priekšā kāju tiks bloķēta uz jūsu kuģa kad jūs griežaties tas var samazināt jebkurā formā/svītru saskaņā ar jūsu nepieciešamību izmantot ar asti pad un jums nav apnikt ar vasku haoss atkal vilces pad ir ideāls, lai aizsargātu klāja sērfa dēļa/kaitbords/skimboard/shortboard/paddleboard,)

Izskatās arī
Jauno Sieviešu viengabala garām Piedurknēm Sauļošanās Snorkeling Peldkostīmu Ātri Sausas Saspringts, Ūdens Sporta veidi Pludmalē Sērfošanu Tērps, Peldkostīms 2023
€40.47 €28.32

(jauno sieviešu viengabala garām piedurknēm sauļošanās snorkeling peldkostīmu ātri sausas saspringts, ūdens sporta veidi pludmalē sērfošanu tērps, peldkostīms 2023 sieviešu snorkeling un sērfošanas apģērbu piemērota: sievietēm materiāls: 82% poliesters+18% spandex izmērs: s-m-l-xl-xxl krāsa: zila, violeta gadījumā ainas: daivings/peldēšana/aksesuāri/surfing/motorlaivu/wading,)

Izskatās arī
6mm Vējdēlis Siksna Sērfošanu Sērfot Siksna Regulējama Ūdens Vadu
€13.00 €7.15

(apraksts: šī 2m serpentīnveida vads siksna, kas izgatavoti no izturīgiem neilona materiāla ar augstu stiprības, viegls un augsts elastīgs. augstas izturības auklas, kas izturīga un pietiekami stingra par sērfošanu. pavadas tur jūs droši, ja jūsu kuģa, kā tas palīdz jums iegūt atdalītas no jūsu kuģa. regulējams dizains, piemērots visvairāk, piemērots gan vīriešiem, gan sievietēm. liels)

Izskatās arī
Motora Montāžas Kronšteins Ūdens Viegli Uzstādīt Smago Laivu Piederumu Dinghy ar Piekarināmu Motoru Stāvēt
€30.44 €18.27

(apraksts: 【augstas kvalitātes] aicina šo piekarināmie motora kronšteins izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga, izturīga, viegla un ilgs lietošanas laiks. 【augstas veiktspējas] aicina nerūsējošā tērauda motora stiprinājuma piederumu, laivu nodrošina lielisku stabilitāti, viegli darboties. 【viegli uzstādīt] aicina transportlīdzekļu montāžas kronšteins ir viegli)

Izskatās arī
2X Silikona Vāks Vētrasputnu Perdix Ai Un Perdix Sa Niršanas Datoru Skatīties niršana, Daivings, Silikona Vāciņš,Melns
€20.13

(100% joslu jaunu un augstas kvalitātes. rafinēta ar augstas kvalitātes silikona, viengabala molding, labu elastību, mīksts, anti-vibrācijas, un anti-novecošanās. var būt cieši piestiprināta pie datora skatīties, efektīvi novērstu smilšu un putekļu piesārņojuma, izturīgs. krāsa ir acu nozvejojot. viegli uzstādīt un izturīgs lietošanā. izmērs: 83x74x39mm materiāls:silikagels krāsa:melna iepakojuma)

Izskatās arī
Vējdēlis Spuras Dvīņu Cilnes Dzinekli, Spuras Komplekts (G5 Stils) Plastmasas Spuras ar Skrūvēm Vaska Šūnu Fin Taustiņu Longboard Shortboard Funboard
€7.65 €6.50

(funkcijas: piemērots jebkura vējdēlis, izmantojot divreiz spuras, piemērots dažādu vējdēļus, ne tikai uz īsu dēļi un ilgi dēļiem, ļaujot jums baudīt sērfošanu darbību arī.materiāls: izgatavots no augstas kvalitātes un izturīgas plastmasas, izturīga un droša, sniedz labu atbalstu laikā dzīvoklis ūdens insultu un pagriezienus. bāze: 4.29 collas (109 mm) dziļums: 4.52 collas (115 mm) plastmasas)

Izskatās arī
Noņemams Universālā Vējdēlis Spuras Bradāt valdes Spuras kā SUP Fin Nomaiņa Kanoe Piederumi Longboard Vējdēlis
€12.65 €8.85

(noņemams universālā vējdēlis spuras bradāt valdes spuras kā sup fin nomaiņa kanoe piederumi longboard vējdēlis, piepūšamās bradāt valdes, putas, vējdēlis specifikācija līdzsvarota stabilitāti un ūdens lūzuma autonoma vējdēļus un kanoe, nodrošina augstu veiktspēju.palielināt vadlīnijas, ūdens sadalīšana, stabilitāti, anti-uv izturību pret koroziju, nav viegli, lai izjauktu.plastmasas)

Izskatās arī
Anti-zaudēto Drošības Trosi Niršanas Nerūsējošā Noslēdzās ar sešstūra galvu Sprādzes Metāla Klipsi Āķis
€14.51 €7.25

(funkcijas: ootdty pavisam jaunu un augstas kvalitātes kas ar labas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda, tas āķis ir būvēts, lai izturētu nelīdzenā zemūdens apstākļos.ideāls ūdens sporta entuziastiem, kas vēlas izturību un uzticamību. āķa funkcijas grozās ap savu asi dizainu un toughly neilona virve, kas nodrošina drošu arestu uz jūsu niršanas rīku.jābūt, lai diver meklē)

Izskatās arī
Polsterēta Kajaks Sēdeklis ar Noņemamām Uzglabāšanas Soma, Regulējams Siksnu Laivu Sēdekļa Spilveniem Smaiļošana Zvejas Laivu, Plostu Piederumi
€53.53 €27.30

(produkta iespējas: 1. nāk ar noņemamu uzglabāšanas maiss pie sēdekļa atzveltnes, piedāvājot papildu glabāšanas jums. 2. kajaks sēdeklis polsterēts ļauj ideāli paddler pozicionēšanas vai jūs esat zvejas, navigācijas steidzas upes, vai nolicis atpakaļ, lai atpūsties mierīgā ezera. 3. grūts neoprēna audums ir izturīgs drebuļi rotaļu, un dimpled neoprēna materiāla dizains veicina)

Izskatās arī
Uzlīmes PVC Remonts Plāksteris 100x5cm Piederumi Piepūšamās Laivas/gultas Ūdens Sporta Kajaks Plostu Kanoe Karstā Pārdošanas
€1.54 €0.96

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un funkcionāla *laivu remonta uzlīmes ir viegli izmantot, jūs varat samazināt tos mazākos izmēros, lai atbilstu jūsu vajadzībām *var izmantot, lai labotu to gabali, un caurumi piepūšamās laivas, plosti, kajaki, kanoe, piepūšamās dīvāni un atpūtas krēsli un ūdens rotaļlietas. specifikācija: *materiāls:)

Izskatās arī
Daļa Putekļu, Cokols ar Vītni Noderīgu 5/8-14NPS Vārstu 6061 Alumīnija Alumīnija Vāciņu Niršanas Putekļu Funkcionāla Plug Izturīgs Jaunas
€7.95 €4.14

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *lietot niršanas din līmeņa vadītājs nepievelk putekļus specifikācija: *materiāls: 6061 alumīnija *krāsa: melna,sarkana,zila,zelta,sudraba *izmērs: 37*32mm *svars: 33.5 g *zobu platums: 5/8-14nps komplektā ietilpst: 1)

Izskatās arī
Niršanas Wetsuit Vīriešu garām Piedurknēm Peldmēteļi, par Treniņu Rotaļu Snorkeling
€149.45 €89.67

(apraksts: 【siltumu un elpojošs] aicina: niršanas wetsuit pieņem augstākās kvalitātes, ādai draudzīga materiāla, 3 slāni, biezums 5mm, neoprēna siltumu, augsti elastīgs audums ērts, elpojošs, lielāku elastību. 【pilnīgu aizsardzību] aicina: uz wetsuit ir izstrādāta ar garām piedurknēm, lai aizsargātu cilvēkus no saules apdegumiem, novērš ķermeņa atdzišanu ūdenī, sniedzot jums brīnišķīgu)

Izskatās arī
Jauns Zemūdens Niršanas Rokturi Bāra Niršanas ar Akvalangu BCD Rīkoties Bārs-Pirmais Posms Viegla, Izturīga, Lai Peldēšana
€22.67 €7.19

(apraksts: *brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska izmantot *niršana, daivings, bcd rīkoties bārs-pirmais posms viegla, izturīga, lai peldēšana zemūdens niršanas rīkoties bārs-pirmais posms ir izgatavotas no augstas kvalitātes ss316 materiāla, izturīga, viegla un izturīga. *labi rezultāti fiksēti apkopes. *zemūdens)

Izskatās arī
Kajaku Airi Mount Klipus Universālā Kajaku Airi Turētājs Klipus, Laivu Piederumi, Makšķerēšana Neto Klipu, Ar Skrūvēm
€9.84

(kajaku airi mount klipus universālā kajaku airi turētājs klipus, laivu piederumi, makšķerēšana neto klipu, ar skrūvēm, kas izgatavoti no augstas kvalitātes materiāla, izturīgs un izturīgs pret koroziju, un grūti sabojāt. droši: ērti lietot, samazinot slīpēšanas roku.izveidot ātru un drošu veidu, lai saglabātu jūsu bradāt. viegli uzstādīt: ātri un viegli instalēt jūsu bradāt klipu)

Izskatās arī
2GAB Kajaks Laivu Gaisa Vārstu Adapteri Piepūšamās Laivas Laivu Piederumi Gaisa Kāju Sūkni, Šļūtenes Adapteri Zvejas Laivu Gaisa Vārstu Savienotāju
€4.65

(funkcijas: 2gab gaisa vārstu adapteri ar gumijas starplikām. nomaināms un noderīgi, ar augstu stiprību un vides aizsardzību. derīgs piepūšamo laivu, kajaku, caone, utt. specifikācijas: materiāls: neilons izmērs: 30 * 49mm / 1.2 * 1.9 apakšā iekšējais dia.: 18mm / 0.7 gadā augšējais iekšējais dia.: 16mm / 0.6 gadā svars: 7.g/gab iepakojums)

Izskatās arī
Laivu Drenāžas Spraudni Augstas Pulēta Skrūves Tipa Nerūsējošā Tērauda Garboard Drenāžas Spraudni
€7.23 €4.56

(apraksts: izmērs: jūras laivu ar izliešanas korķi, der 1 hole, ārējais diametrs 5cm/1.97 collas premium materiāls: garboard drain plug ir izgatavotas no augstas kvalitātes 316 nerūsējošā tērauda materiāla, augsta pulēta virsma, izturīga, izturīga, nerūsējoša. izmantošanai par lielāko laivu: nerūsējošā tērauda izliešanas korķi, ir plaši piemērota laivu rāmja posmiem, zivis,)

Izskatās arī
Kajaku Peld Stabilizatoru Stieņi Kajaks PVC Piepūšamās Outrigger Peldēt Ar Sidekick Ieroču Stienis Kajaks Stabilizēšanas Sistēma, Komplekts
€93.31 €54.12

(kajaku peld stabilizatoru stieņi kajaks pvc piepūšamās outrigger peldēt ar sidekick ieroču stienis kajaks stabilizēšanas sistēma, komplekts 1 iestatiet sidekick komplekts piepūšamās kajaks stabilizators rezerves uzgaļi viegls, izturīgs un portatīvo veikt. viegli uzstādīt un lietot. regulēšana pludiņa augstums ar vienkāršu grodumu un noklikšķiniet uz. lielu pievienoto)

Izskatās arī
Gaisa Vārsts Astoņstūra Gāzes Vārsts Intex Piepūšamās Laivas/jilong Zvejas Laivu/ Airbed 2-in-1 38g/set Melna PLASTMASAS
€1.28 €0.62

(aprakstīt: * brand jaunu un augstas kvalitātes *izgatavots no augstas kvalitātes materiāla, izturīga un praktiska 2-in-1 inflācijas vārstu bostonas skrūves vārstu tāpēc, ka tur ir daudzas sērijas ietvaros katrs zīmolu, pat ja pats modelis vārsti ir arī dažādu, lūdzu, skatiet, vai oriģinālo vārstu saskan vai izmērītu pirms pasūtījuma. (ārējais diametrs, skrūvju)

Izskatās arī
18/25CM Niršanu Silikona Regulators Kaklarota Turētājs Elastīgu Iemuti Regulators Kaklarota Gredzeni Astoņkāji Turētājs
€13.49 €8.91

(funkcijas: izgatavota no elastīga silikona materiāla. tur astoņkāji regulators, kur tas ir nepieciešams. ļauj regulators, lai karājas tuvu zem zoda. ērti un viegli lietot. būtisku piederumi niršanai mīļāko. specifikācijas: materiāls: silikona diametrs: 18 cm/25cm krāsa: melna/dzeltena komplektā ietilpst: 1x niršanas regulators)

Izskatās arī
Jaunas D Gredzenu Kajaks D Gredzenu Kajaks Kajaku Piederumi Cilpas Skrūves Laivu Klāja D Gredzenveida Skrūvēm, Universālais 12 D Gredzenu Universal
€12.49 €7.49

(postenis ziņas: * brand jaunu un augstas kvalitātes. * 12 gabali premium neilona kajaks d gredzens * viegls, spēcīgs un izturīgs. * izmantot tos, lai nodrošinātu klāja līnijas, bradāt siksna, palaist šoks vadu takelāžas un vairāk. * viegli uzstādīt un ērti lietot. * liels rezerves piederumi, kajaks, kanoe, laivu, zvejas plostu, dinghy un tā tālāk. specifikācijas: *materiāls:)

Izskatās arī
Ar garām Piedurknēm ādas Ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums Sieviešu 2MM Neoprēna Bikini Wetsuit & Diving Ganāmpulka Sērfošanu, Snorkeling Peldkostīmi Vasaras
€45.78 €22.89

(sieviešu 2mm neoprēna bikini wetsuit & diving ganāmpulka garām piedurknēm ādas ūdenslīdēju kostīms saule-pierādījums, sērfošanu, snorkeling peldkostīmi vasaras)

Izskatās arī